Astrid Works maakt werk van jouw website.

Een mooi vormgegeven én werkende website maken. Dat is wat ik voor ondernemers doe. Met oog voor design. En voor functionaliteit. Zodat jij online zichtbaar bent, professioneel overkomt en meer klanten trekt.

Van idee naar professionele website

Mijn naam is Astrid Kalmeijer. Van jouw ideeën een website maken – dat is wat ik graag doe. Als designprofessional weet ik jouw wensen te vertalen naar een gelikte site. Eentje die aansluit bij jouw bedrijf. Van passende kleuren tot de juiste lettertypes. En van handige plug-ins tot knoppen op de juiste plek. Daarnaast spreek ik vloeiend HTML en CSS taal en ken ik de techniek achter WordPress sites maar al te goed. Bij mij ben je dus zeker van een mooie site die werkt. En die je klanten oplevert.

25 jaar ervaring met design

Astrid Works. Werken met design doe ik inmiddels 25 jaar. Van niets iets maken is mijn grootste passie. Functioneel design loopt als een rode draad door mijn cv. Ooit studeerde ik hbo Modevormgeving & Illustratie en rondde ik een masterstudie af in Milaan. In het modevak besefte ik al dat design niet kan losstaan van functionaliteit. Creatieve ontwerpen moeten ook functioneel zijn.

Jarenlang werkte ik als designer in de mode. Onder meer voor Oilily, Monique Collignon en SWATCH©. Als ontwerper van bedrijfskleding hield ik me al bezig met de combinatie van design, functionaliteit en techniek. Dáár wilde ik meer mee doen. Daarom volgde ik de opleiding tot WordPress Expert bij Gmi designschool in Amsterdam. Daar leerde ik de fijne kneepjes van programmeren, HTML, CSS en WordPress. Toen wist ik: ik wil werken aan websites die wérken. En die visueel aantrekkelijk zijn.

Niet alleen van je website, maar ook van je merk maak ik graag werk. Naast websites, kun je bij mij ook aankloppen voor branding. Bijvoorbeeld voor een huisstijl voor je website, social media of andere uitingen.

Functioneel én aantrekkelijk

Webdesigners zijn er al heel veel. Maar ik geloof dat het anders kan. Een ontwerper maakt een huisstijl voor je, maar is geen HTML-expert. En als je bij een websitebouwer aanklopt, zit alles technisch wel goed, maar ontbreekt het misschien aan een mooi ontwerp. Terwijl dát is wat jij wilt.

Een goede site moet er mooi uitzien én moet functioneel zijn.

Daarom combineer ik het beste van twee werelden: techniek én ontwerp. Mijn visie? Een goede site moet er mooi uitzien én moet functioneel zijn. Want wat is nu een perfect werkende site die er niet uitziet? Of een mooie website waar je niet mee overweg kunt? Techniek en ontwerp gaan altijd samen. Het is als een taartbodem en slagroom. Los van elkaar smaken ze best aardig, maar pas samen zijn ze écht een succes. Dat is waarom mensen mij inschakelen. Ik zorg voor de taart mét slagroom. Of in mijn geval: een mooie en professionele site die werkt.

Wie ben ik nog meer?

Astrid Works. Ja, werken doe ik graag. Maar geen daden zonder woorden. Daarom geloof ik ook in heldere communicatie met jou. Ik doe wat ik zeg. En ik zeg wat ik doe. Verder ben ik nieuwsgierig. Leergierig. Een doorzetter ook. Ik houd van kritisch meedenken. En ook van terrasweer, Aperol Spritz en cheesecake. Vooral de heerlijk luchtige cheesecake op vakantie, zoals ik die nog nergens in Nederland heb gevonden. Tips anyone?

Astrid Works. Maar waar? Mijn werkplek is mijn kantoor aan huis, waar het ook niet aan een vleugje design ontbreekt. Vanuit mijn fijne vintage stoel werk ik aan websites, waar ondernemers en hun klanten blij van worden. Want een tevreden klant, dát is waar ik het voor doe.  

 successfully completed the Technical SEO course!

 successfully completed the Structured data course!