WEBDESIGN

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Astrid Works ontwerpt en realiseert op maat gemaakte websites en webshops voor creatieve ondernemers met ambitie en helpt creatieve professionals hun online doelstellingen te realiseren. Graag ontwikkelen we, in overleg met jou, een uniek ontwerp dat past bij jouw merk of bedrijfsidentiteit. Een goed design zal je marktwaarde en betrouwbaarheid versterken, je onderscheiden van de concurrentie , zorgen dat je beter gevonden wordt en je omzet helpen verhogen.

VEROUDERDE WEBSITE?

Als je een aantal jaren geleden een website hebt laten maken dan is er een grote kans dat de site op dit moment niet goed zichtbaar is op andere schermen dan desktopformaat. Er is een toename in weergaven van websites op mobiele apparaten en dat wordt alleen maar meer. Als je website nu niet goed wordt weergegeven op mobiele apparaten, mis je conversie. Het is dan beter een nieuwe website te laten maken.

Met een responsive design, d.w.z. een design dat automatisch meeschaalt naar ieder populair schermformaat, ziet je website er altijd goed uit. Graag helpen we je, jouw bestaande website een redesign te geven zodat je weer jaren met een nieuwe website vooruit kan.

Graag geven we je meer informatie over de mogelijkheden.

WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE?

WordPress websites zijn snel te bouwen, tegen relatief lage kosten.
Met een WordPress website kun je zelf makkelijk binnen bepaalde kaders nieuwe content plaatsen.
Wereldwijd draaien veel websites op WordPress, er wordt continu verder aan ontwikkeld.

Afhankelijk van je wensen plannen we na oplevering een workshop, zodat je  zelf content op je website kunt plaatsen.

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

WEBDESIGN DIENSTEN

RESPONSIVE WEBSITE

De website wordt responsive opgeleverd, dit is standaard inbegrepen.
Een responsive website past zichzelf automatisch aan de verschillende schermformaten aan. De website is dus bij iedere bezoeker perfect in beeld, dit is ook gunstig voor je ranking binnen Google!

Een responsive site die goed wordt weergegeven op alle schermen en gemakkelijk te gebruiken is, is een belangrijke voor waarde voor een succesvolle website.

WEBSITE UPDATES

Na oplevering van de WordPress website is het soms nodig dat je er nieuwe content op plaatst. Dit wordt opgemerkt door de zoekmachines en kan je ranking positief beinvloeden. Een goede tool hiervoor is het bijhouden van een blog.

Met een WordPress website kun je zelf makkelijk binnen bepaalde kaders deze nieuwe content plaatsen. Kost je dit teveel tijd, dan nemen we je graag dit werk uit handen. Zo houd je weer meer tijd over voor je bedrijf!

WEBSITE ONDERHOUD

Een WordPress website heeft wel regelmatig technisch onderhoud nodig. Een website die niet wordt onderhouden kan beveiligingsproblemen geven en op termijn een niet werkende website opleveren.

 In overleg kunnen wij een onderhoudscontract afspreken zodat je nog lang plezier hebt van jouw website en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een standaard onderhoudscontract wordt in principe vastgelegd voor minimaal een jaar. Bij een nieuwe website is de eerste maand gratis.

LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP

Ieder merk of bedrijf heeft een eigen karakter, uitstraling en huisstijl. Graag vertalen we jouw identiteit en huisstijl naar de vormgeving van de website.

Is er nog geen logo of huisstijl beschikbaar? Geen probleem, deze ontwerpen we graag voor jou.

FOTOBEWERKING IN JE HUISSTIJL

Foto’s en grafische afbeeldingen op een website lenen zich goed voor het toepassen van een huisstijl.

Door  afbeeldingen op jouw website consequent van een eigen vormgeving te voorzien wordt de herkenbaarheid van je product, bedrijf of dienst groter.

ONLINE EN OFFLINE BANNERS

Heb je een reclamebanner nodig voor jouw bedrijf op een andere website of wil je de mogelijkheid om andere bedrijven een banner te laten plaatsen op jouw website?

Graag ontwerp ik ook jouw online & offline banners, met of zonder animatie.